Over mij

social en digital marketing

Ruime corporate ervaring
Ik heb Nederlands Recht gestudeerd in Nijmegen en in Rotterdam bij een Arbodienst, Aon en Stad Rotterdam gewerkt. Toen ik bij Aon werkte kwam het Internet in alle hevigheid op. Daar heb ik als project manager eBusiness dit vakgebied uitvoerig leren kennen. Digital en vernieuwing fascineren me nog steeds.

In de bruisende wereld van Heineken International was ik manager van een afdeling met projectmanagers. Leuk om als coach mensen te begeleiden binnen de corporate wereld. Als manager was ik toe aan meer inhoud en werd daarom bij Heineken Nederland eBusiness consultant.

De opkomt van social media triggerde me om dit als een van de eersten toe te passen binnen Heineken, niet alleen in campagnes, maar juist als mogelijkheid tot conversatie. Authentiek, oprecht en transparant. Geboeid door de kracht van het netwerk, het sociale gedrag van mensen en de onderlinge verwevenheid van een netwerk.   Als Online Manager bij Allsecur kon ik deze digitale en sociale grondslag verder doorzetten, goed passend bij de sociale grondslag van dit bedrijf. In de corporate wereld heb ik geleerd hoe de hazen lopen. Het was tijd om mijn vleugels uit te slaan en op eigen benen te gaan staan. AMD1510 heb ik in 2013 opgericht.

Verbinden
Ik hou van nature heel erg van verbinden. Dit zie je in de manier waarop ik mijn werk doe. Ben je als organisatie, dus de mensen die de organisatie vormen, in staat om met elkaar te verbinden in het kader van samenwerken en kennisdelen en daarmee bij te dragen aan je bedrijfsdoelstelling? Dan heb je een grote voorsprong op andere organisaties. In mijn advies en werkwijze komt verbinden dan ook steevast naar voren.

Netwerkorganisatie
Als logisch gevolg van het geloof in verbinden werk ik zelf met AMD1510 vanuit de netwerkgedachte: “Zo heb je altijd toegang tot de juiste kennis, netwerk, inspiratie en nieuwe ideeën. Zonder overhead gewoon de beste mensen. Heel Rotterdams eigenlijk”

Waar hou ik van? 
Ik hou van mensen, inspirerende lezingen, echte ontmoetingen, diepgang en goede gesprekken. Met een lekker wijntje erbij. Of een biertje in de kroeg. En ook van heel hard lachen.

Inspiratie
Mijn inspiratie en mijn eigen ontwikkeling haal ik uit mijn opleiding tot coach: Psycho Energetics.

Ontmoeten
Wat het beste werkt om me te leren kennen? Om me te ontmoeten.
Zo kun je contact met me opnemen