Mijn favoriete radiozender

social en digital marketing

Mijn favoriete radiozender

4 February, 2015 Blog Fun Inspirational 0

Het is woensdagmiddag dus de kinderen komen vroeg uit school. Om 12 uur haal ik ze op en is het tijd voor de koe-handel. Vandaag zit er geen speeldate in.
Om toch iets leuks te doen rijden we naar de Plus om spullen te halen om koekjes en cupcakes te bakken. Ik vergeet mijn tas dus we hebben extra tijd in de auto. Mijn dochter (7) zet 100%NL aan. Haar favoriete radiozender. Achterin zit mijn favoriete radiozender (van 7):

Mama. Wist jij dat Coen en Sander naar een ander radiostation gaan? Ik glimlach. Ja dat heb ik gelezen. Het is weer stil.
Mama. Het gaat niet zo goed met de V&D he. Ik moet hard lachen. Toch leuk dat jeugdjournaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *